Medewerkers

Dominique Van Cappel en Ria Janssens (oprichters DVC)
Dominique is de expert-taxateur van schilderijen en kunstvoorwerpen, alsook de vaste veilingmeester.
Klantenbezoek is mogelijk in verband met veilingadvies, schattingen en verdelingen van kunstcollecties. Tevens is hij aanwezig op onze vaste inbrengdagen te Antwerpen en Gent. Ria is een vaste waarde bij het ontvangen, fotograferen en exposeren van onze juwelen.

Dorien Janssens & Arno Sanctorum
Dorien is voor vele klanten reeds jaren een bekend gezicht : vanaf haar zestiende hielp zij tijdens exposities en veilingdagen haar nonkel en tante uit de brand door mee een oogje in het zeil te houden. Ondertussen heeft zij de vaste plek naast de veilingmeester ingenomen tijdens de veilingen en is ze verantwoordelijk voor de facturatie en boekhouding. Arno werkt sinds 2018 vast bij DVC en is dus een iets nieuwer gezicht. Zijn achtergrond in technologie zorgt ervoor dat DVC up-to-date blijft met de steeds sneller evoluerende wereld van online verkopen. Onder het ervaren toeziende oog van Dominique leert hij tevens de kneepjes van het vak, waaronder dat van veilingmeester.

Thierry Vancraeymeersch en Peter Vincke
Bij afhaling of het thuisbrengen van goederen door onze diensten, zal U Thierry en/of Peter over de vloer krijgen. Zij genieten terecht van het volste vertrouwen van DVC en haar cliënteel. Onze klanten waarderen ten zeerste hun efficiënte, vlugge maar vooral zorgzame aanpak. Zij zijn bovendien gekend voor hun gereserveerde, attentvolle en vriendelijke manier van handelen. Bovendien kunt u één van hen aan de lijn krijgen tijdens het telefonisch bieden bij een van onze veilingen.

Tim Heylen en Annick Boghemans
Tim Heylen is de in-huis fotograaf die met de grootste zorg alle veilingobjecten in beeld brengt. Bovendien versterkt hij ons team met meer dan twintig jaar ervaring in de kunsthandel en het veilingwezen. Zijn passie en kennis liggen voornamelijk bij Belgische kunst van 1850 tot heden.
Annick studeerde af als licentiaat in de Handelswetenschappen met specialisatie Informaticamanagement aan de Handelshogeschool te Antwerpen. Zij is verantwoordelijk voor het updaten, uploaden, de grafische lay-out en de informatie op onze website. Samen zetten ze zich in om alle goederen die bij DVC binnenkomen te fotograferen. Annick linkt deze foto’s met de online catalogus zodat deze voorzien is van beeldmateriaal.

Ingrid Thyberghien en Gülsevim Sözeri 

Deze dames zorgen ervoor dat al het zilverwerk dat binnenkomt op veiling schittert! Verder staan ze in voor de orde en netheid binnen het bedrijf.