Medewerkers

Dominique Van Cappel en Ria Janssens (zaakvoerders)
Expert-taxateur van schilderijen en kunstvoorwerpen.
Klantenbezoek in verband met veilingadvies, schattingen en verdelingen van kunstcollecties.

 

Arno Sanctorum
Arno studeerde af als Bachelor in de Toegepaste Informatica aan de Karel de Grote Hogeschool. Na een carrière in de IT, besloot hij dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging … en waagde hij de stap naar de fascinerende wereld van kunst en antiek. Zijn gezonde dosis leergierigheid zorgde er voor zich onder te dompelen in de kunstgeschiedenis via bijscholing en lectuur. Verder zet hij zich in om zijn kennis van IT over te dragen en optimaliseert hij de computersystemen en software binnen het bedrijf.

Dorien Janssens
Dorien studeerde aan de Lessiushogeschool en haalde de diploma’s van logopediste en audiologe. Momenteel zet zij zich in op de verschillende domeinen binnen het bedrijf om een beeld te kunnen vormen van wat het veilingwezen inhoudt.

Zij is verantwoordelijk voor boekhouding en facturatie.
Belt u de verkoopzaal DVC op dan krijgt u waarschijnlijk Dorien aan de lijn. Terecht wordt zij door ons cliënteel algemeen beschouwd als de vriendelijkheid zelve: geduldig en aangenaam beantwoordt zij steeds bereidwillig al uw meest uiteenlopende vragen en zoekt zij de beste oplossing, ondanks haar steeds drukke agenda.

Thierry Vancraeymeersch en Peter Vincke
Bij afhaling of het thuisbrengen van goederen door onze diensten, zal U Thierry en/of Peter over de vloer krijgen. Zij genieten terecht van het volste vertrouwen van DVC en haar cliënteel. Onze klanten waarderen ten zeerste hun efficiënte, vlugge maar vooral zorgzame aanpak. Zij zijn bovendien gekend voor hun gereserveerde, attentvolle en vriendelijke manier van handelen. Dankzij Peter kan u op uw twee oren slapen wanneer de aankopen naar het buitenland verzonden moeten worden. Hij zorgt ervoor dat alle voorwerpen heel tot op hun bestemming geraken.

Tim Heylen en Annick Boghemans

Tim Heylen is de in-huis fotograaf die met de grootste zorg alle veilingobjecten in beeld brengt. Bovendien versterkt hij ons team met meer dan twintig jaar ervaring in de kunsthandel en het veilingwezen. Zijn passie en kennis liggen voornamelijk bij Belgische kunst van 1850 tot heden.  Samen met Annick zorgt hij voor de foto’s van de online catalogus.

Annick studeerde af als licentiaat in de Handelswetenschappen met specialisatie Informaticamanagement aan de Handelshogeschool te Antwerpen. Zij is verantwoordelijk voor het updaten, uploaden, de grafische lay-out en de informatie op onze website.

Samen met Annick  zet Tim zich in om alle goederen die bij DVC binnenkomen voor de veiling te fotograferen. Annick zorgt dan dat al deze foto’s gelinkt worden aan de juiste loten, zodoende dat onze online catalogus voorzien is van beeldmateriaal.

Ingrid Thyberghien en Gülsevim Sözeri 

Deze dames zorgen ervoor dat al het zilverwerk dat binnenkomt op veiling schittert! Verder staan ze in voor de orde en netheid binnen het bedrijf.